Epilarea definitiva cu laser este o tehnica moderna si eficienta care poate ajuta la eliminarea firelor de par nedorite pe termen lung. Dupa un numar recomandat de sedinte, nu va mai fi nevoie sa te ocupi constant de indepartarea parului, economisind astfel timp si bani. In plus, firul de par care reapare dupa cateva luni va avea o structura diferita, fiind mai putin vizibil si mai usor de indepartat. Diferenta majora intre epilarea cu laser dioda si alte metode traditionale precum aparatul de ras sau ceara este ca epilarea definitiva nu dauneaza suprafetei pielii. Respectand indicatiile pre-epilare si post-epilare pentru ingrijirea pielii, vei obtine o piele catifelata si fara iritatii sau semne inestetice. Aceasta tehnica este atat eficienta, cat si relaxanta pentru piele. In contrast cu alte metode de epilare care pot avea rezultate variabile in functie de tipul de piele sau culoarea parului, epilarea definitiva cu laser dioda asigura eliminarea firelor nedorite indiferent de aceste aspecte. Chiar daca ai pielea bronzata, pigmentata sau par inchis la culoare, aceasta tehnica va oferi rezultate garantate. Prin urmare, vei putea sa iti afisezi pielea fara grija firelor de par inestetice.

Daca te-ai saturat de epilarea la domiciliu, de testarea numeroaselor metode traditionale pentru indepartarea firelor de par nedorite si de repetarea acestora aproape zilnic, e timpul sa incerci o tehnica mult mai moderna si mai eficienta decat ceara sau aparatele de ras, si anume epilarea definitiva cu laser.
Daca te-ai saturat de epilarea la domiciliu, de testarea numeroaselor metode traditionale pentru indepartarea firelor de par nedorite si de repetarea acestora aproape zilnic, e timpul sa incerci o tehnica mult mai moderna si mai eficienta decat ceara sau aparatele de ras, si anume epilarea definitiva cu laser.
 
Laserul dioda s-a dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente aparate pentru distrugerea firelor de par de pe corp, dar si de pe fata. Iata care sunt avantajele epilarii definitive si de ce ar trebui sa faci deja programare la o clinica profesionista de epilare definitiva Bucuresti pentru a te bucura de beneficiile procedurii.
 

Eliminare pe termen lung a firelor de par

 
Epilarea definitiva te va ajuta sa economisesti timp si bani, deoarece dupa efectuarea unui anumit numar de sedinte recomandate de catre specialist, nu vei mai avea grija firelor de par nedorite. In plus, vei putea imbraca mereu tinutele dorite, fara a mai fi nevoie de o pregatire anevoioasa inainte.
           
Datorita modului in care actioneaza laserul, firul de par este complet distrus si, chiar daca acesta reapare dupa cateva luni, structura este complet diferita. Acesta fiind mult mai putin vizibil si mai usor de indepartat.
 

Pielea nu este afectata

 
Atat timp cat respecti indicatiile de pregatire a pielii inainte de sedintele de epilare si cata vreme urmezi toti pasii pentru a mentine pielea hidratata si curata dupa procedura cu laser, suprafata epilata va fi mai catifelata ca niciodata.
 
Spre deosebire de epilarea cu aparat de ras sau cu ceara, care provoaca in majoritatea cazurilor iritatii, usturime si semne pe piele, epilarea cu laser dioda actioneaza fara sa dauneze suprafetei din jurul firului de par, fiind o tehnica pe cat de eficienta, pe atat de relaxanta.
 

Eficienta indiferent de tipul de piele/par

 
Daca epilarea IPL sau alte tipuri de epilare au rezultate care depind in mare masura de tipul de par sau de pigmentul pielii, epilarea definitiva cu laser dioda ofera garantia eliminarii firelor nedorite de par chiar si pentru persoanele cu pielea bronzata, pigmentata sau cu par inchis la culoare.
           
Tocmai de aceea, programarea la prima sedinta de epilare definitiva va fi o adevarata placere, deoarece primele rezultatele vor aparea imediat, iar odata cu trecerea timpului si cu efectuarea altor sedinte, vei putea sa iti afisezi pielea oriunde, fara grija firelor de par inestetice.
 

Disconfort scazut

 
Epilarea definitiva cu laser nu este deloc dureroasa, mai ales daca in clinica in care beneficiezi de aceasta procedura se foloseste aparatul Venus Epileve, o inovatie in domeniu care integreaza un sistem de racire ce diminueaza la maxim disconfortul si transforma sedintele de epilare in adevarate sesiuni de rasfat.
            
Clinica Artist Touch din Bucuresti utilizeaza Venus Epileve pentru epilare definitiva cu laser, rezultatele fiind dovada clara a faptului ca aceasta procedura este una bazata pe tehnologie avansata, extrem de eficienta.

Intr-o atmosfera placuta si alaturi de specialisti in domeniul beauty, la Artist Touch te vei bucura de o experienta frumoasa, iar rezultatele finale vor fi cu siguranta pe placul tau datorita eliminarii eficiente a firelor de par intr-un timp scurt si fara disconfort

Eliminare pe termen lung a firelor de par

Epilarea definitiva cu laser este o tehnica moderna si eficienta care poate ajuta la eliminarea firelor de par nedorite pe termen lung. Dupa un numar recomandat de sedinte, nu va mai fi nevoie sa te ocupi constant de indepartarea parului, economisind astfel timp si bani. In plus, firul de par care reapare dupa cateva luni va avea o structura diferita, fiind mai putin vizibil si mai usor de indepartat.

Pielea nu este afectata

Diferenta majora intre epilarea cu laser dioda si alte metode traditionale precum aparatul de ras sau ceara este ca epilarea definitiva nu dauneaza suprafetei pielii. Respectand indicatiile pre-epilare si post-epilare pentru ingrijirea pielii, vei obtine o piele catifelata si fara iritatii sau semne inestetice. Aceasta tehnica este atat eficienta, cat si relaxanta pentru piele.

Eficienta indiferent de tipul de piele/par

In contrast cu alte metode de epilare care pot avea rezultate variabile in functie de tipul de piele sau culoarea parului, epilarea definitiva cu laser dioda asigura eliminarea firelor nedorite indiferent de aceste aspecte. Chiar daca ai pielea bronzata, pigmentata sau par inchis la culoare, aceasta tehnica va oferi rezultate garantate. Prin urmare, vei putea sa iti afisezi pielea fara grija firelor de par inestetice.

4 thoughts on “Care sunt avantajele epilarii definitive cu laser? Artist-Touch.ro

  1. Am citit cu mare atentie acest articol si pot spune ca mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le stiam. Multumesc pentru informatiile valoroase!

  2. Subiectul abordat este extrem de interesant si cred ca ar trebui sa fie cunoscut de cat mai multe persoane. Felicitari pentru munca depusa!

  3. Este impresionant cum autorul a reusit sa adune atatea informatii relevante intr-un singur articol. M-am simtit captivat de la inceput pana la sfarsit.

  4. Articolul este foarte informativ si detaliaza foarte bine subiectul tratat. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat argumentele si exemplele.

Comments are closed.